вівторок, 3 травня 2022 р.

Зустріч з викладачем НУБІП Сопівником Р.В.

Сучасне суспільство розвивається досить динамічно. На зміну одним цінностям приходять інші. Але постійним залишається бажання людей досягнути бажаного, реалізувати себе, відчути власну значимість у суспільстві. Зрештою, досягнути успіху у тій чи тій галузі.

Ми досить часто послуговуємося термінами «лідер» і «лідерство», та й у повсякденному житті міркуємо про тих, хто йде попереду, веде за собою інших і знаменується лідером. 

Учні нашого класу мали надзвичайно цікаву зустріч із викладачем НУБІП, доктором педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри педагогіки Сопівником Русланом Васильовичем. Саме про особисті якості лідера йшла мова в процесі спілкування.




У політичному дискурсі будь-якої країни значне місце займають маніпуляції. Їх постійно відтворюють самі політики, журналісти, експерти. Об’єктом, на який спрямовані маніпуляції, найчастіше є народ, поведінку і політичні установки котрих програмуються за допомогою спеціальних технік. При цьому маніпуляція – це завжди прихований вплив, адже як тільки вона викривається, то призводить до діаметрально протилежного ефекту.

 Також Руслан Васильович розповів про деякі приклади типових маніпуляційних технік, які використовуються в українській публічній політиці та в інших сферах, навіть в особистому житті.




Немає коментарів:

Дописати коментар