пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

Наш вклад у перемогу

Війна змінила наше життя, та наших дітей докорінно. Довелось не тільки переосмислити особисті цінності, але й перенаправити наші зусилля для потреб захисників.  Тільки обʼєднавшись, ми зможемо перемогти такого ворога, який прагне захопити нашу Батьківщину.

Активна громадянська позиція дітей формується завдяки спільним волонтерським справам. Такою є виготовлення окопних свічок на уроках технології. Організував та надихнув учнів на таку корисну діяльність учитель Брусяк Сергій Володимирович. 





Відрадно, що допомагає доставити свічки для воїнів наш випускник, який навчався саме в цьому класі, а зараз студент Тернопільського педуніверситету - Володимир Левчук. Володя активно волонтерить з початку війни, підтримує звʼязок з підрозділами передової, знає про їхні потреби. Сьогодні, коли він приїхав забрати виготовлені свічки, зустрівся з учнями нашого класу, передав подяку від воїнів та розповів про інші способи допомоги ЗСУ.




Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу. І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці

пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

День безпечного інтернету

6 лютого 2024 року відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету", який відзначається вже 21 раз. Мета цього Дня полягає в тому, щоб поширити знання про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій серед дітей та молоді.

З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, захисту дітей від шкідливих інформаційних впливів та акцентування уваги на важливості безпечної поведінки в мережі Інтернет, у нашому класі відбулась інформаційна година на дану тему.