пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Безпечні канікули

 

Осінні канікули-2023: пʼять головних правил безпеки Правило 1. Жодних розмов з незнайомцями Правило 2. Що робити, якщо вимкнули світло? Навіть без обстрілів у мережі зараз частіше виникає екстрене навантаження, через що можна залишитися без світла на декілька годин. Дитина на канікулах проводить більше часу вдома і такий момент може застигнути її зненацька, коли вона буде сама. Правило 3. Підозрілі предмети на вулиці І у мирний час брати невідомі сумки чи коробки у руки було небезпечно. У воєнний стан це взагалі може коштувати життя. У «нічийних» покупках можуть сховати бомбу, вибуховий пристрій або навіть міну. Правило 4. Правила дорожнього руху Безпека на дорогах — одна з головних тем на уроках ОБЖ у школах. Проте, з дитиною варто говорити про це і вдома, особливо, якщо ви живете у великому місті. Правила 5. Виховуйте власним прикладом Головне правило безпеки навколо дитини: безпечний дорослий. Тому дотримуйтесь ПДР завжди, а також — дійте згідно з інструкціями при відключенні світла чи повітряній тривозі.

вівторок, 17 жовтня 2023 р.

Тиждень здорового та безпечного харчування

 Учні нашого класу взяли участь у тижні здорового харчування.

У класі відбулася година спілкування на тему "Ходить гарбуз по городу". Його метою було поговорити з учнями про користь овочів у повсякденному харчуванні, їх вплив на здоров'я.


Також діти на уроці образотворчого мистецтва зображали "здорову тарілку". Говорили про корисну їжу з класним керівником та вчителем малювання Брусяком С.В.








неділя, 15 жовтня 2023 р.

Благодійний ярмарок

 Увага! Увага! Спішіть-поспішайте

Господарі й гості, глядіть – не минайте.

На ярмарок, прошу, гуртом, поодинці,

Чекають на всіх там чудові гостинці!

Учні та батьки нашого класу взяли участь у благодійному ярмарку. Вилучені кошти використали на потреби ЗСУ.