четвер, 28 грудня 2023 р.

Оберіг для захисників









 Впродовж грудня учні нашого класу на уроках технології та у вільний час виготовляли обереги для захисників Вітчизни, які разом з іншими дарунками передали на передову. 

Нехай наші воїни будуть під опікою Ангелів!


вівторок, 12 грудня 2023 р.

Міжнародний день прав людини

 10 грудня у світі відзначають День прав людини. Саме в цей день в 1948 році було прийняти ООН найважливіший документ для людства - Загальну декларацію прав людини. 

В нашому закладі освіти було проведено просвітницький захід, присвячений цій події. Учні 5-Б класу (Софія Гембатюк та Роман Полевий) разом з учнями 2-А класу розповіли про історію прийняття даного документа, цінність  права та необхідність поваги до гідності особи.



вівторок, 5 грудня 2023 р.

Поїздка закарпатським краєм

 На осінніх канікулах ми з класом побували на екскурсії у Закарпатті.

Відвідали замки Сент-Міклош, Шенборнів, Мукачівський замок.

Отримали чудові емоції від відпочинку з друзями, побачили чудові історична пам'ятки, дізналися багато нового про наш край.







пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Безпечні канікули

 

Осінні канікули-2023: пʼять головних правил безпеки Правило 1. Жодних розмов з незнайомцями Правило 2. Що робити, якщо вимкнули світло? Навіть без обстрілів у мережі зараз частіше виникає екстрене навантаження, через що можна залишитися без світла на декілька годин. Дитина на канікулах проводить більше часу вдома і такий момент може застигнути її зненацька, коли вона буде сама. Правило 3. Підозрілі предмети на вулиці І у мирний час брати невідомі сумки чи коробки у руки було небезпечно. У воєнний стан це взагалі може коштувати життя. У «нічийних» покупках можуть сховати бомбу, вибуховий пристрій або навіть міну. Правило 4. Правила дорожнього руху Безпека на дорогах — одна з головних тем на уроках ОБЖ у школах. Проте, з дитиною варто говорити про це і вдома, особливо, якщо ви живете у великому місті. Правила 5. Виховуйте власним прикладом Головне правило безпеки навколо дитини: безпечний дорослий. Тому дотримуйтесь ПДР завжди, а також — дійте згідно з інструкціями при відключенні світла чи повітряній тривозі.

вівторок, 17 жовтня 2023 р.

Тиждень здорового та безпечного харчування

 Учні нашого класу взяли участь у тижні здорового харчування.

У класі відбулася година спілкування на тему "Ходить гарбуз по городу". Його метою було поговорити з учнями про користь овочів у повсякденному харчуванні, їх вплив на здоров'я.


Також діти на уроці образотворчого мистецтва зображали "здорову тарілку". Говорили про корисну їжу з класним керівником та вчителем малювання Брусяком С.В.








неділя, 15 жовтня 2023 р.

Благодійний ярмарок

 Увага! Увага! Спішіть-поспішайте

Господарі й гості, глядіть – не минайте.

На ярмарок, прошу, гуртом, поодинці,

Чекають на всіх там чудові гостинці!

Учні та батьки нашого класу взяли участь у благодійному ярмарку. Вилучені кошти використали на потреби ЗСУ.







неділя, 10 вересня 2023 р.

Участь у велозаїзді

 Цьогоріч учні нашого класу долучились до традиційного велозаїзду, який проводиться в гімназії на початку навчального року. Його метою є популяризація здорового способу життя та вшанування героїв України. 

Разом із директором Войчишин О.Д., вчителькою фізичної культури Стасюк С.В. діти проїхали велику дистанцію. При цьому відвідали чудові локації околиць міста та віддали шану героям небесної сотні, борцям за волю та незалежність України.

Сподіваємось, що всі учасники заїзду отримали чудові емоції та задоволення від спільної справи!





















пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

Свято першого дзвоника

 Сьогодні, 1 вересня, розпочався новий навчальний рік. Сподіваємося, що він для усіх нас буде мирним та успішним. 

На першому уроці ми говорили про ментальне здоров'я учнів, про настрій, з яким прийшли до гімназії.

Також про методики подолання страху, тривоги, паніки.

А ще на уроці ми згадували наших захисників та захисниць, які загинули під час російсько-української війни. 










пʼятниця, 2 червня 2023 р.

Свято Останнього дзвоника




Ось і закінчився перший навчальний рік для учнів 1-А класу. Сподіваємось, що він був щасливим та успішним для усіх! Мирних та теплих канікул!