четвер, 27 лютого 2020 р.

Обираємо професією

Вибір професії - надзвичайно відповідальна та нелегка справа. Учні нашого класу вже намагаються вибрати майбутнє заняття в житті. Тому працівники Центру зайнятості населення в Заліщицькому районі провели цікавий захід на тему профорієнтації. Начальник відділу активної підтримки безробітних Андрусик Л.В. розповіла про види професій, допомогла пройти учням тестування для виявлення професійних схильностей.
Також гімназисти подивились фільми про найбільш затребувані професії в Україні, та найбільш рідкісні професії в світі.
Про трудові права неповнолітніх, де і на яких умовах можуть працювати діти розповів Начальник відділу безоплатної правової допомоги населенню Нагуляк Арсен. Учні 5-А класу щиро вдячні працівникам центру зайнятості за таку корисну та цікаву профорієнтаційну годину.

середа, 26 лютого 2020 р.

Просвітницька година пам'яті в музеї

Сьогодні учні нашого класу взяли участь у просвітницькому заході з нагоди 25 річниці з дня смерті П.І.Ковальчука. Петро Іванович, наш земляк, відомий письменник, автор художніх книг на історичну тематику. Годину пам'яті підготували працівники музею Стрілецької слави разом з учнями гімназії.

вівторок, 18 лютого 2020 р.

Тиждень безпечного інтернету

Цього тижня учні класу розмовляли про безпечне користування інтернетом. Зокрема акцентували увагу на правилах нетикету. Однією з основних проблем спілкування сучасної молоді в мережі є вживання русизмів, суржику, неправильних скорочень, лайливих слів і т.д. Тому намагалися впродовж тижня вчитися писати правильно.

середа, 5 лютого 2020 р.

Тиждень граната

Користь вживання фруктів, особливо в зимовий період, коли люди часто хворіють, важко переоцінити. Тому в нашому класі говорили про гранат, який називають "Королем фруктів" через велику кількість вітамінів в його складі.Потім влаштували іронічну фотосесію.